Sparren met ondernemers op vrijdag 5 april

    Merk jij dat ondernemerschap ook wel eens eenzaam kan zijn?

    Vind je het lastig om in de juiste mindset te blijven als het even tegenzit?

    Heb je moeite om nieuwe klanten binnen te halen?

    Vind je het soms moeilijk om je te focussen op jouw doelen?

    Loop je over van de ideeën en weet je niet hoe je deze kunt omzetten in een doel?

    Heb jij de behoefte om te sparren met andere ondernemers over jouw business?

Kom dan op 5 april gezellig met ons sparren!

10.00 – 17.00 uur in Breda

Saskia van der Krift

Wij zijn Saskia van der Krift en Layla Pansier en wij zijn beiden ondernemer. In ons eerste jaar als ondernemer kwamen wij er al snel achter dat we allebei helemaal op onze plek zaten en dat we nooit meer iets anders wilden dan ondernemen. Maar… We hebben ook ervaren dat het soms best wel eenzaam kan zijn als je geen gelijkgestemden om je heen hebt. En dat het nodig is om ervaringen uit te wisselen en succes te delen om zelf te kunnen groeien, als persoon én als bedrijf.

En we weten ook dat we niet de enige zijn. Net als jij hebben wij ook de behoefte om samen te komen met andere ondernemers en te sparren over onze business. En over het ondernemen zelf.  Zodat we ideeën kunnen uitwisselen, elkaar om advies kunnen vragen en onze successen kunnen delen. En vooral: om samen verder te kunnen groeien.

En daarom bedachten wij om elk kwartaal goed te beginnen met een inspiratie- en spardag, voor en door ondernemers. Ben jij ook ondernemer en wil jij ook ideeën en inspiratie opdoen en groeien met je bedrijf? Zorg dan ook dat je erbij bent!

Wat houdt deze spar-dag in?

  • Met een klein groepje ondernemers gaan we sparren over het ondernemerschap en over jouw business, begeleid door ons (Saskia en Layla). Iedereen zal hierbij aan bod komen om iets te vertellen over zijn of haar onderneming en over de zaken waar jij als ondernemer tegen aan loopt.

  • Daarnaast is er ruimte om te sparren over andere onderwerpen die eventueel ter sprake zullen komen. Te veel om op te noemen? Dan kijken we of er een mogelijkheid is om na 5 april verder te sparren!

  • We zullen samen lunchen (inbegrepen) in een gezellige en informele sfeer, waarbij ook ruimte is om elkaar beter te leren kennen.

  • Van tevoren worden al een aantal onderwerpen vastgesteld waar we dieper op in zullen gaan, zoals het focussen op bepaalde doelen, jezelf zichtbaar maken bij de juiste doelgroep, en het hebben en houden van de juiste (ondernemers)mindset.

  • We sluiten af met een gezellige netwerkborrel. Wie weet wat voor een leuke samenwerkingen hier nog uit gaan komen!

  • Aan het einde van de dag ga je naar huis met super veel inspiratie en nieuwe ideeën voor jouw onderneming, nieuwe ondernemers-buddies én een goed gevulde goodiebag. O en als je dat wilt, mag je zelf ook iets aan de goodiebag bijdragen!

Jouw bijdrage is slechts €37,-*

Wij hebben er speciaal voor gekozen om de dag kleinschalig te houden, zodat we echt met z’n allen kunnen sparren en zodat ook iedereen vol nieuwe inspiratie en ideeën mee naar huis kan gaan.

Voor deelname vragen we slechts een kleine bijdrage van €37,-*, als vergoeding voor de locatie en lunch. Het doel is om een dag te organiseren voor een door ondernemers, niet om winst te maken.

*excl. btw

Waar is het?

Deze spardag voor en door ondernemers, 2e editie, is bij Office Stories in Breda. Office Stories is een nieuwe, superleuke co-working space in Breda voor ambitieuze, creatieve ondernemers. Deze plek werd eind 2018 geopend door Marit en Sylvia, zelf ook twee ambitieuze en creatieve ondernemers die maar wat graag hun ruimte ter beschikking wilden stellen voor onze spardag. Ze stellen zich op 5 april graag even aan jullie voor!

Ben jij er bij op vrijdag 5 april 2019?

Wij hebben er weer heel veel zin in!